BUFF

BUFF mössa för jakt

Buff mössa för jakt är en vändbar mössa som är perfekt att ha utomhus när vädret bjuder på frisk vind. Lätt mössa i mikrofiber med reflekterande detaljer.


 


Buff mössa för jakt är en vändbar mössa som är perfekt att ha utomhus när vädret bjuder på frisk vind. Det är en lätt mössa i mikrofiber med reflekterande detaljer för ett bättre skydd i svaga ljusförhållanden.

Mössan är tillverkad av återvunnet material och resultatet blev en mycket töjbar mössa med 4-vägs ultrastretch för bästa komfort och passform. Med innovativ design skyddar mössan mot UV-strålning. Den är även perfekt att använda under en tjockare mössa när året bjuder på en kall vinter.


Relaterade produkter

BRUSLETTO Hunter jaktkniv

BRUSLETTO Hunter jaktkniv

1,499.00 SEK
Tillgänglig
Vindtät jakthandske Walpole

Vindtät jakthandske Walpole

899.00 SEK
Tillgänglig
Hunting cap Kirstead

Hunting cap Kirstead

549.00 SEK
Tillgänglig
LUMA Teamwear

LUMA Teamwear startade upp med målet att inspirera alla till ett aktivt liv oavsett sport eller aktivitet. Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment av träningskläder, outdoorprodukter och utrustning samt tillbehör för alla typer av aktiviteter. Vi samarbetar även med lag och föreningar där vi erbjuder lagkläder och träningsutrustning samt full service med egen unik klubbshop. Vi är det lilla härliga alternativet till de större aktörerna. Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 LUMA Teamwear