CRAFT

CORE Nordic Ski Club Wind Tights längdåkningsbyxor

CORE Nordic Ski Club Wind Tights är funktionella längdåkningsbyxor utrustade med vind- & vattentät front för träning i kalla och blåsiga förhållanden.


 


CORE Nordic Ski Club Wind Tights är funktionella längdåkningsbyxor i återvunnen trikå utrustade med vind- och vattentät front för träning i kalla och blåsiga förhållanden. Trikåmaterialet ger bra fukttransport och ventilation medan ett 2-lagers vind- och vattentätt stretchmaterial ger bra väderskydd. Tightsen har även justerbar midja och dragkedja i benslut för enkel av- och påtagning. Passar perfekt tillsammans med Glide Hood Jacket eller Glide Block Jacket. 

• Trikå av återvunnen polyester 

• Återvunnet elastiskt 2-lagers vind- och vattentätt material fram (WP 8000/MVP 10 000) 

• Justerbar resår i midjan 

• Dragkedja i benslut 

• Tejpade detaljer

Material: Body: 88% polyester recycle 12% elastane Upper front body: Face 100% polyester recycled Back 100% polyurethane

STORLEKSGUIDE KLÄDER HERR

STORLEKSGUIDE KLÄDER DAM


LUMA Teamwear

LUMA Teamwear startade upp med målet att inspirera alla till ett aktivt liv oavsett sport eller aktivitet. Vi erbjuder ett brett och noga utvalt sortiment av träningskläder, outdoorprodukter och utrustning samt tillbehör för alla typer av aktiviteter. Vi samarbetar även med lag och föreningar där vi erbjuder lagkläder och träningsutrustning samt full service med egen unik klubbshop. Vi är det lilla härliga alternativet till de större aktörerna. Välkommen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 LUMA Teamwear